Amstel River Singers

Amstel River Singers


vrouwenkoora cappellabarbershopevergreensmusical

Barbershopkoor de Amstel River Singers uit Amstelveen werd opgericht in 1994 en is een succesvol koor bestaande uit achtenveertig enthousiaste vrouwen, onder leiding van dirigent Chiel van Tok.

Wij repeteren wekelijks op de dinsdagavond in het Noorddamcentrum in Amstelveen. Wij hebben een gevarieerd repertoire dat bestaat uit voornamelijk Engelstalige in barbershopstijl gearrangeerde evergreens, musical-en popsongs maar wij schuwen ook anders gearrangeerde vormen van a capellamuziek niet. Buiten de Engelstalige songs zingen wij ook een aantal Nederlandstalige liedjes en hebben wij een uitgebreid kerstrepertoire.

Plezier maken staat bij ons voorop. Plezier in het met elkaar muziek maken, toewerken naar een optreden of show en de voldoening die je dan krijgt als je iets moois hebt neergezet.

Tijdens de repetities werken we hard aan het perfectioneren van de songs en er wordt ook aandacht besteed aan vocale techniek, ademsteun, dynamiek, ritme en expressie. Het showelement is karakteristiek voor barbershopzingen, dit komt tot uiting in de showkleding, de uitstraling en de choreografie.

Delen via:


zaterdag 9 september 2017

13:00 - 13:20 uurGroenmarktkerk Nieuwe Groenmarkt 14 Toevoegen
15:40 - 16:00 uurSociƫteit Vereeniging Zijlweg 1 Toevoegen
 • Dirigent

  Chiel van Tok
 • Plaats

  Amstelveen
 • Meer informatie

  www.amstelriversingers.nl/
 • Contactadres

  info [at] amstelriversingers.nl
 • Sociale media