Puisque tout Passe


vocaal ensemblea cappellaklassiek

Vocaal ensemble Puisque tout Passe, een gemengd kamerkoor, zingt niet alledaagse muziek uit de 19de en 20ste eeuw. En soms maken we een uitstapje naar oude muziek, maar dan heeft het altijd een link met de repertoirekeuze voor onze concerten. Dat betekent een bijzonder muzikaal palet met werken van bijvoorbeeld Andriessen, (Lili) Boulanger, Poulenc, Manneke, Mauchaut, Nees, Pärt, Whitacre, Ford en Loevendie. Niet altijd makkelijk, maar altijd boeiend!
Met elk concertprogramma willen we een sprong voorwaarts maken in onze ontwikkeling. Dirigent René Nieuwint daagt ons voortdurend uit om onze grenzen te verleggen.
Ter voorbereiding op de jaarlijkse concerten in voor- en najaar organiseren we, naast de wekelijkse repetitieavonden, één of twee studiedagen. Hierop besteden we extra aandacht aan onze muzikale ontwikkeling en klankvorming. Als het nodig is studeren de koorleden in de aanloop naar een concert met hun eigen stemgroep, of samen met een andere stemgroep, bij iemand thuis.
In 2018 bestaan we 25 jaar; zoals verwacht mag worden van Puisque tout Passe bereiden we ons voor op een verrassend en uitdagend jubileumconcert!

Delen via:


zaterdag 9 september 2017

13:20 - 13:40 uurPhilharmonie (Van Beinum Zaal) Lange Begijnestraat 11 Toevoegen
15:20 - 15:40 uurStadsschouwburg (Spiegel Foyer) Wilsonsplein 23 Toevoegen
 • Dirigent

  René Nieuwint
 • Plaats

  Haarlem
 • Meer informatie

  www.puisquetoutpasse.nl
 • Contactadres

  info [at] puisquetoutpasse.nl
 • Sociale media