Vereniging Popkoor Factory of Voices

Vereniging Popkoor Factory of Voices


popkoorpop

POPKOOR FACTORY OF VOICES, IETS VOOR JOU?

Popkoor Factory of Voices is in januari 2011 opgericht door een groep enthousiaste mannen en vrouwen uit Heemstede en omgeving met een passie voor zingen.
Inmiddels bestaat het koor al uit ca. 65 leden. Wij zingen meerstemmige popmuziek uit de jaren '60 tot heden. Een aantal keren per jaar treden wij op.
Onze repetitieavonden zijn niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Er wordt hard gewerkt o.l.v. onze professionele dirigent Jeroen J. Vermeulen en met begeleiding van onze gewaardeerde pianisten Nadezda Filippova, Aron Gunst en Marina Popova.
Wij repeteren iedere maandagavond (behalve in de schoolvakanties) van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Princehof, Glipperweg 57 te Heemstede. Na afloop is er in de bar gelegenheid om na te praten en iets te drinken.
Tenoren, bassen, alten en sopranen die met ons willen meezingen zijn welkom. Zangervaring is een prettige bijkomstigheid, maar niet noodzakelijk.
Iets voor jou? Als je een keer mee wilt repeteren, neem dan van te voren even contact op met Annemarie van Uden. Telefoon. 06-21431183 of per email Annemarie@factoryofvoices.nl .
Kijk voor meer informatie op onze website www.factoryofvoices.nl

Delen via:


zaterdag 14 september 2019

13:00 - 13:20 uurNieuwe Kerk Nieuwe Kerksplein 36 Toevoegen
15:00 - 15:20 uurGebouw Zang en Vriendschap Jansstraat 74zw Toevoegen
 • Dirigent

  Jeroen J. Vermeulen
 • Plaats

  Heemstede
 • Meer informatie

  www.factoryofvoices.nl
 • Contactadres

  jcmmokveld [at] ziggo.nl