Aanmelden voor het Korenlint

Via het formulier op deze pagina kunt u uw koor aanmelden voor het Korenlint.

Let op:
Als uw koor zich ook in de afgelopen jaren had aangemeld, dan ontvangt u binnenkort of heeft u inmiddels een e-mail ontvangen met een speciale link naar het aanmeldingsformulier waarin wij uw gegevens al hebben ingevuld! Het enige dat u dan nog hoeft te doen is alles nalopen en uw wensen voor dit jaar invullen.

Na het verzenden sturen wij u per e-mail een ontvangstbevestiging en een link naar een pagina waarop u de meeste ingevulde informatie nog kunt bewerken, ook na het Korenlint. Uw koorpagina blijft namelijk op de website beschikbaar tot het volgende Korenlint!

U kunt uw koor aanmelden tot uiterlijk 28 februari!

Kosten voor deelname

Deelname is gratis voor koren die lid zijn van de Federatie Haarlemse Koren. Voor niet-leden zijn de kosten € 2,75 per deelnemend koorlid. Maak het totaalbedrag uiterlijk op 28 februari over op rekeningnummer NL56INGB0000473439 t.n.v. Federatie Haarlemse Koren onder vermelding van Korenlint 2022 en de naam van uw koor. De aanmelding is pas definitief als de betaling bij ons binnen is.

Velden met een * zijn verplicht.

 • Koorinfo
 • Muziek
 • Tekst & foto
 • Contactpersoon
 • Voorkeuren
1Koorinformatie

 1. facebook.com/
 2. twitter.com/
 3. instagram.com/
 4. youtube.com/

 5. Verder
2Muziek
 1. Kies minimaal 1 en maximaal 4 genres:


 2. TerugVerder
3Tekst en foto
 1. Zodra het programma van het Korenlint op de website staat, krijgt u een eigen profielpagina met tekst en foto die u hieronder heeft ingevuld en geüpload. Deze pagina blijft tot het volgende Korenlint staan en levert u dus extra publiciteit op!
  Schrijf hier iets over de sfeer van uw koor, wat de bezoeker van uw koor kan verwachten. En wat voor optredens/concerten geeft uw koor zoal?

 2. Bladeren...

  U kunt de foto aanleveren als .jpg of als .png, minimaal 100 KB tot een maximum van 3 MB. Grotere foto's worden niet opgeslagen. Let op: geen logo of tekst in de foto opnemen! Liefst liggend formaat.


 3. TerugVerder
4Contactpersoon

 1. TerugVerder
5Wensen/Voorkeuren
 1. Optredens vinden op beide dagen plaats tussen 12.00 en 17.00 uur en duren steeds 20 minuten.


 2. Als uw koor een begeleider heeft die meer koren begeleidt, meld dat dan hieronder in het opmerkingenveld. Dan kunnen wij daar bij de programmering rekening mee houden.

 3. Terug