Amstel River Singers

Amstel River Singers


vrouwenkoora cappellabarbershopevergreensmusical

Barbershopkoor de Amstel River Singers uit Amstelveen is een succesvol koor bestaande uit zesenveertig enthousiaste vrouwen, onder leiding van de Haarlemse dirigent Chiel van Tok.
Het koor heeft een gevarieerd repertoire van Engelstalige in barbershopstijl gearrangeerde evergreens, musical- en popsongs en anders gearrangeerde vormen van a capellamuziek. Daarnaast hebben de Amstel River Singers een uitgebreid kerstrepertoire, waarmee zij jaarlijks een aantal optredens verzorgen.
Tijdens de wekelijkse repetities in het Noorddamcentrum in Amstelveen werken de leden en de dirigent hard aan het perfectioneren van de songs en er wordt ook aandacht besteed aan vocale techniek, ademsteun, dynamiek, ritme en expressie. Het showelement is karakteristiek voor barbershopzingen. Dit komt bij barbershopoptredens tot uiting in showkleding, de uitstraling en de choreografie.
Op 26 oktober 2019 vieren de Amstel River Singers het 25-jarig bestaan van hun koor met een spetterende show in Schouwburg Amstelveen.

Delen via:


zaterdag 8 september 2018

12:00 - 12:20 uurNieuwe Kerk Nieuwe Kerksplein 36 Toevoegen
14:00 - 14:20 uurLutherse Kerk Witte Herenstraat 22 Toevoegen
 • Dirigent

  Chiel van Tok
 • Plaats

  Amstelveen
 • Meer informatie

  www.amstelriversingers.nl/
 • Contactadres

  amstelriversingersamstelveen [at] gmail.com
 • Sociale media