Concertkoor Haarlem

Concertkoor Haarlem


oratoriumkoororatorium

Concertkoor Haarlem is een verjongend, gemengd koor van ruim 100 zangers dat zich onderscheidt door een kunstzinnige programmering, uitgevoerd op een hoog niveau. Wij zingen nooit hetzelfde, er is steeds een nieuwe uitdaging. Van oud tot modern, zelfs hedendaags, bekend of onbekend.

Ger Vos is de bezielende dirigent. Deze koorpedagoog leert je niet alleen veel, maar geeft ook veel zangplezier mee. Elk concert is weer een verrassing die de zaal raakt, waar het publiek nog lang over napraat.
Hij gaf 25 jaar directieles aan de Kurt Thomascursus. Dertig jaar dirigeerde hij het Studentenkoor Wageningen en leidt nu o.a. KCOV Excelsior Amsterdam.

Van 15 september tot 3 oktober 2017 bruist de Haarlemse binnenstad van muziek tijdens het festival voor de Haarlemse componisten Andriessen en De Klerk. Ook landelijk zal er veel aandacht aan hun muziek besteed worden. zie www.andriessendeklerkfestival.nl

Concertkoor Haarlem - opgericht door Albert de Klerk- zal werken van deze beroemde musici uitvoeren op 23 september in de Philharmonie. Daarbij zal ook een nieuwe compositie van de wereldberoemde zoon Louis Andriessen te horen zal zijn.

Wil je meezingen? Kom eens op een repetitie op maandagavond, Begijnhof 10 te Haarlem. Stuur een e-mail naar info@concertkoorhaarlem.nl
Van harte welkom!

Delen via:


Concertkoor Haarlem is geen deelnemer van Korenlint 2018