Koorbizniz

Koorbizniz


close harmony groupa cappellaclose harmonyhedendaagse hitspop

Nog één tenor en Koorbizniz schrijft geschiedenis
En ja hoor, Koorbizniz flikt het hem weer! Eerder viel de Haarlemse vocal group op met onder meer een mannenstop en met flashmobs. Nu stunt de groep opnieuw door als eerste in Nederland te willen zingen met een meerderheid aan tenoren. Met nog één tenor te gaan, lijkt het ze te gaan lukken ook.

Koorbizniz valt op door de haast professionele samenklank in 4-, 5- of 6-stemmige nummers, waarin het verhaal centraal staat. Popmuziek voert de boventoon, maar de groep schuwt ook uitstapjes niet naar andere stijlen. A capella of met begeleiding, het kan allebei, daarbij gesteund door de professionele ervaring van de bezielde dirigente Carole Kroese en workshops op de planning voor verdieping.

Te vaak zien we tenoren verzuipen in een overmacht aan andere stemmen. Prima als dat je ding is, maar wij bij Koorbizniz zijn toch meer van het (close-)harmoniemodel. We zijn er bijna. Nog één tenor en daarna gaat de stop er weer op!

Ben je tenor en kan je niet wachten? Wij ook niet! Bel snel met Cecilia (06) 22227510 voor meer informatie of om eens te komen kijken. Koorbizniz repeteert iedere dinsdagavond achter de Bison-Bowling in Haarlem.

Delen via:


zondag 9 september 2018

13:30 - 13:50 uurRosenstock-Huessy Huis (kapel) Hagestraat 10 Toevoegen
15:30 - 15:50 uurPhilharmonie (Van Warmerdam Zaal) Lange Begijnestraat 11 Toevoegen
 • Dirigent

  Carole Kroese
 • Plaats

  Haarlem
 • Meer informatie

  www.koorbizniz.nl
 • Contactadres

  info [at] koorbizniz.nl
 • Sociale media