Noot aan de Man

Noot aan de Man


mannenkoora capellapoprockmuziek

In 2013 is het vierstemmig a capella mannenkoor Noot aan de Man opgericht en in 2018 heeft het koor haar 5 jarig lustrum gevierd met het koorfestival ‘Noot aan de Man trakteert!’
Geïnspireerd door muziek uit de jaren ‘60 en ‘70 is onder leiding van dirigente Ria Deurloo gewerkt aan een evenwichtige samenstelling van het koor en aan boeiend repertoire. Dit loopt uiteen van Simon & Garfunkel tot The Beatles, Crosby Stills & Nash en The Eagles.
Tijdens het eerste optreden op het Biltse Korenfestival ‘Biltse koren laten zich horen’ in 2015 sprak de jury positief over Noot aan de Man: “Een jong maar veelbelovend koor waarvan we hopen dat het sprankelende en enthousiaste concerten zal blijven geven”, “Het publiek wordt op natuurlijke wijze betrokken bij wat er op het podium gebeurt” en “Ondanks een aantal verbeterpunten is mooie dynamische samenzang te beluisteren”. Voor Noot aan de Man werd daarmee de toon gezet. Het koor gaat met veel zangplezier verder op het ingeslagen muzikale pad en telt inmiddels 25 leden.

Delen via:


  • Dirigent

    Ria Deurloo
  • Plaats

    BIlthoven
  • Contactadres

    jan [at] vermeer.nu
  • Sociale media