Oratoriumkoor Bennebroek

Oratoriumkoor Bennebroek

oratoriumkoorkerkmuziekklassiekoratorium

Sinds 2009 staat het koor onder leiding van Frank Hameleers. Zijn muzikale gedrevenheid hebben ertoe geleid dat het koor zich op muzikaal gebied steeds verder ontwikkelt. Onze vaste begeleider op piano of orgel is Jeroen Koopman.

We verzorgen eens per jaar in het voorjaar een groot concert in de Philharmonie in Haarlem. Daarnaast luisteren we incidenteel kerkdiensten op en zingen we jaarlijks mee met het Haarlemse Korenlint en geven een kerst (meezing) concertje in 't Trefpunt in Bennebroek.

Ons repertoire bestaat voornamelijk uit grote oratorische werken voor solisten en orkest, zowel zeer bekende maar ook zeker minder bekende composities uit vroegere eeuwen alsook uit de 20e eeuw, werken van vivaldi, Handel, Bach, Haydn, Faure, Mendelssohn en Rutter.

Ieder die graag mee wil zingen in ons koor en beschikt over enige koorervaring is van harte welkom bij het Oratoriumkoor Bennebroek.
De repetities zijn op maandagavond van 20.00 - 22.15 uur in de Protestantse gemeente 't Trefpunt, Akonietenplein 1 te Bennebroek.

zondag 10 september 2023

13:00 - 13:20 uurGrote of St. Bavokerk Grote Markt 22
14:30 - 14:50 uurNieuwe Kerk Nieuwe Kerksplein 36
 • Dirigent

  Frank Hameleers
 • Plaats

  Bennebroek
 • Meer informatie

  www.hetokb.nl
 • Contactadres

  info [at] oratoriumkoorbennebroek.nl
 • Sociale media