Popkoor Bloom

Popkoor Bloom

popkoorhedendaagse hitspop

Popkoor Bloom uit Noordwijkerhout bestaat uit gemiddeld 30 personen en doet haar best zich van vele andere koren te onderscheiden, qua uitstraling, presentatie, enthousiasme en energie.
Bloom heeft een flink aantal spectaculaire optredens op haar CV staan, zoals een commercial voor De Zonnebloem (met Danny de Munk) en diverse concerten in samenwerking met orkesten en bands. 10 jaar lang organiseerde Bloom Korenslag Bollenstreek, een battle tussen koren van hoogstaand niveau. In november 2021 gaf Bloom twee uitverkochte Theaterconcerten in theater De Muze in Noordwijk m.m.v. een combo en 4 dansgroepen. Het repertoire van Bloom is zowel Engels- als Nederlandstalig en zeer gevarieerd. Van mooie rustige ballads, waar de 4-stemmigheid goed te horen is, naar swingende, spetterende nummers.
Tim Quak is de muzikaal leider van Bloom. Tim heeft in 2013 de opleiding Docent Muziek afgerond aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, met als hoofdinstrument piano. Als pianist begeleidt hij diverse zangers, koren en instrumentalisten bij optredens of audities. Daarnaast is Tim als toetsenist werkzaam bij musicals van Stage Entertainment en arrangeert hij voor koren en vocal groups.
Bloom heeft nog ruimte voor enthousiaste bassen en tenoren. Voor meer info: www.popkoorbloom.nl.

 • Dirigent

  Tim Quak
 • Plaats

  Noordwijkerhout
 • Meer informatie

  www.popkoorbloom.nl
 • Contactadres

  koor-bloom [at] hotmail.com