Popkoor Harlem Nocturne

Popkoor Harlem Nocturne

popkoorhedendaagse hitspop

Wij zijn een gemengd Haarlems popkoor van ca. 63 enthousiaste leden dat bestaat sinds 1990. Wij brengen Engels- en Nederlandstalige popmuziek in een 4 tot 6 stemmige bezetting. We zingen moderne nummers van Maroon 5, Blof maar ook oudere pareltjes ontbreken niet op ons repertoire. Zo zingen we ook nummers van o.a. David Bowie en de Bee Gees. Lou Reed's "Perfect day" brengen wij in een prachtige Nederlands hertaling. Dit alles onder begeleiding van onze dirigent en pianist Geert Bremer, die al onze arrangementen schrijft. Wij treden jaarlijks verschillende keren op. En ook laten we ons horen bij lokale evenementen. Daarnaast organiseren we voor onze leden elk jaar meerdere activiteiten.
Kortom: wij zijn een levendige vereniging met veel actieve leden, een zeer gevarieerd repertoire, en vooral veel plezier in zingen.
Wij repeteren elke donderdagavond van 20:00 tot 22:15 in de prachtige zaal van het Koninklijk Mannenkoor Zang & Vriendschap in de Jansstraat 74 in Haarlem. Eens meezingen? Je bent van harte welkom. Meer informatie vind je op onze website www.harlemnocturne.nl

zondag 11 september 2022

13:00 - 13:20 uurPhilharmonie (Grote Zaal) Lange Begijnestraat 11
15:30 - 15:50 uurRosenstock-Huessy Huis (kapel) Hagestraat 10
 • Dirigent

  Geert Bremer
 • Plaats

  Haarlem
 • Meer informatie

  www.harlemnocturne.nl
 • Contactadres

  popkoorharlemnocturne [at] gmail.com
 • Sociale media