Popkoor Harlem Nocturne

Popkoor Harlem Nocturne

popkoorhedendaagse hitspop

Wij zijn een gemengd Haarlems popkoor van ca. 55 enthousiaste leden dat bestaat sinds 1990 en brengen Engels- en Nederlandstalige popmuziek in een 4 tot 6 stemmige bezetting. We zingen moderne nummers van Chef's Special en Miss Montreal maar ook oudere nummers van Pink Floyd en David Bowie. Onder begeleiding van onze dirigent en pianist Geert Bremer, die al onze arrangementen schrijft, treden wij jaarlijks verschillende keren op. Ook laten we ons horen bij lokale evenementen en organiseren voor onze leden elk jaar meerdere activiteiten.
Kortom: wij zijn een levendige vereniging met veel actieve leden, een zeer gevarieerd repertoire, en vooral veel plezier in zingen.
Wij repeteren elke donderdagavond van 20:00 tot 22:15 in de prachtige zaal van het Koninklijk Mannenkoor Zang & Vriendschap in de Jansstraat 74 in Haarlem. Eens meezingen? Je bent van harte welkom. Meer informatie vind je op onze website www.harlemnocturne.nl
Recent hoogtepunt in ons 25-jarig bestaan is onze jubileumvoorstelling in de Haarlemse Stadsschouwburg. Voor een uitverkochte zaal brachten wij, met een mix van muziek, theater en beelden, de filmklassieker Pretty Woman weer tot leven. Deze fantastische ervaring met de staande ovatie als beloning zijn een enorme stimulans om mooie optredens te blijven presenteren.

zondag 11 september 2022

13:00 - 13:20 uurPhilharmonie (Grote Zaal) Lange Begijnestraat 11
15:30 - 15:50 uurRosenstock-Huessy Huis (kapel) Hagestraat 10
 • Dirigent

  Geert Bremer
 • Plaats

  Haarlem
 • Meer informatie

  www.harlemnocturne.nl
 • Contactadres

  popkoorharlemnocturne [at] gmail.com
 • Sociale media