Popkoor Prestige Zaanstad

Popkoor Prestige Zaanstad

popkoorhedendaagse hitspoprockmuzieksoul

Popkoor Prestige is met meer dan 25 koren de grootste en meest professionele popkoren-organisatie van Nederland. Popkoor Prestige is zelfs uitgeroepen tot ‘Leukste Koor van Nederland’ door Radio 4. Naast de wekelijkse repetities worden er optredens, concerten, workshops en evenementen georganiseerd.

Popkoor Prestige Zaanstad is onderdeel van deze landelijke organisatie. Het koor zingt recente pophits in mooie vijfstemmige arrangementen en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Zaanstad telt zo’n 75 leden als gemengd koor. Tijdens optredens wordt het koor in vaak begeleid door een vierkoppige band, maar ook af en toe met alleen toetsen als begeleiding.

Dirigent Olaf Windey begeleidt zijn koor met veel enthousiasme. Zijn kennis heeft hij de afgelopen 20 jaar opgebouwd door samenwerkingen met onder andere Toon Hermans, Jos Brink en Frank Sanders. Met hen werkte hij zowel als dirigent als muziekschrijver. Deze ervaringen neemt hij mee tijdens zijn gezellige en leerzame repetities op dinsdagen van 20.00 - 22.00 uur in Partycentrum De Admiraal in Assendelft.

zaterdag 14 september 2024

12:00 - 12:20 uurPHIL Haarlem (Grote Zaal) Lange Begijnestraat 11
13:00 - 13:20 uurStedelijk Gymnasium Jacobijnestraat 24