Popkoor Prestige Zaanstad

Popkoor Prestige Zaanstad

popkoordiversNederlandstaligpop

Popkoor Prestige is met meer dan 20 koren de grootste en meest professionele popkoren-organisatie van Nederland. Popkoor Prestige is zelfs uitgeroepen tot ‘Leukste Koor van Nederland’ door Radio 4. Naast de wekelijkse repetities worden er optredens, concerten, workshops en evenementen georganiseerd.

Popkoor Prestige Zaanstad is onderdeel van deze landelijke organisatie . Wij zingen recente pophits in mooie vijfstemmige arrangementen en hebben kwaliteit hoog in het vaandel.
Zaanstad telt zo’n 70/80 leden als gemengd koor. Tijdens optredens worden wij in principe begeleid door een vierkoppige band, maar ook eventueel met alleen toetsen als begeleiding.

Dirigent Olaf Windey begeleidt zijn koor met veel enthousiasme. Zijn kennis heeft hij de afgelopen 20 jaar opgebouwd door samenwerkingen met onder andere Toon Hermans, Jos Brink en Frank Sanders. Met hen werkte hij zowel als dirigent als muziekschrijver. Deze ervaringen neemt hij mee tijdens zijn gezellige en leerzame repetities op dinsdagen van 20.00 - 22.00 uur in Partycentrum De Admiraal in Assendelft.

zaterdag 9 september 2023

13:30 - 13:50 uurSociëteit Vereeniging Zijlweg 1
15:40 - 16:00 uurGebouw Zang en Vriendschap Jansstraat 74zw