Puisque tout Passe

Puisque tout Passe

vocaal ensemblea capellaklassiek

Vocaal Ensemble Puisque tout Passe, o.l.v. René Nieuwint, zingt voornamelijk hedendaagse a cappella koormuziek.
Na een zangweek in augustus om de stemmen na de lockdown weer op te warmen, gaven we vorig jaar vlak voor de nieuwe lockdown een intiem concertje in de Waalse Kerk, met gevarieerde muziek van o.a. Elgar, Purcell, Josquin Desprez, Ola Gjeilo, Verdi, Fanny Hensel.
Ook dit jaar is er een zomerzangweek, van 23 t/m 27 augustus. Wij werken dan aan het Amerikaanse repertoire van een gepland middagconcertje in het weekend van 17/18 september met stukken van o.a. Eric Whitacre, David Lang, Charles Ives, Leonard Benstein, George Antheil.
Wij nodigen geïnteresseerde (koor)zangers van harte uit om mee te zingen in deze zomerzangweek en op het concert. En indien mogelijk ook bij het Korenlint, als we een voorproefje presenteren van het repertoire dat we tijdens het concert ten gehore zullen brengen.
Puisque tout Passe heeft een hechte vaste kern. Maar er zijn meer lege plaatsen dan voorheen. Hoge sopranen, tenoren en bassen zijn van harte welkom zich als lid aan te melden. Deelname op projectbasis is mogelijk.
Kijk voor meer informatie op www.puisquetoutpasse.nl of neem contact op via de mail: info [at] puisquetoutpasse.nl of bel naar 06 44160541.

zaterdag 10 september 2022

14:00 - 14:20 uurEvangelische Broedergemeente Parklaan 34
15:30 - 15:50 uurNieuwe Kerk Nieuwe Kerksplein 36