Puisque tout Passe

Puisque tout Passe


vocaal ensemblea capellaklassiek

Vocaal Ensemble Puisque tout Passe, olv René Nieuwint, legt zich toe op het uitvoeren van hedendaagse a capella koormuziek. Na het jubileumjaar 2018 waarin het 25-jarig bestaan gevierd werd, heeft het koor zich in 2020 toegelegd op de opbouw van een nieuw repertoire van Scandinavische componisten zoals: Per Nørgård uit Denemarken, David Wikander uit Zweden, Edvard Grieg en Trond Kverno uit Noorwegen, naast anderen.
Dit heeft geresulteerd in twee succesvolle en goed bezochte concerten in februari van dit jaar, waarop wij naast het inmiddels wat bekendere werk 'Northern Lights' van Ola Gjeilo ook het 14 minuten durende werk Dark Night of the Soul, voor koor, piano en strijkkwartet uitvoerden.
Tussendoor namen we in juli met veel plezier deel aan het project The Public Domain (onderdeel van de koorbienale): een werk voor 1000 zangers van de Amerikaanse componist David Lang.
Tijdens het Korenlint maken we een keuze uit de muziek uit Oost-Europse landen waar we ons inmiddels mee bezig houden.
Puisque tout Passe heeft een hechte vaste kern. Er is nog ruimte voor hoge sopranen en tenoren en bassen. Deelname op projectbasis is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.puisquetoutpasse.nl. of neem contact op via de mail: info@puisquetoutpasse.nl

Delen via: