Puisque tout Passe

Puisque tout Passe


vocaal ensemblea cappellaklassiek

Het 25 jarig jubileum van Puisque tout Passe wordt dit jaar gevierd met een bijzondere productie in de Lichtfabriek op zaterdag 7 en zondag 8 april. In de traditie van Puisque tout Passe is gekozen voor een avontuurlijke programmering, met twee relatief onbekende werken van Kurt Weill: 'Der Lindberghflug' uit zijn Duitse periode en 'Down in the Valley' uit zijn tijd in Amerika. Het koor (uitgebreid met projectzangers) werkt hierbij samen met jonge solisten en het Noordhollands Jeugdorkest.
Bij het Korenlint en ook tijdens de najaarsconcerten in november zal het koor een keuze uit haar repertoire van de afgelopen 25 jaar ten gehore brengen. Wie komt luisteren zal ervaren hoe afwisselend een programma met muziek van moderne componisten kan zijn. Met haar consequente keuze voor moderne klassieke muziek heeft Puisque tout Passe inmiddels 'haar eigen plaats verworven in het Haarlemse culturele leven' (Haarlems Dagblad februari 2017)’.
Het koor staat onder de artistieke leiding van dirigent René Nieuwint en staat open voor nieuwe leden. Twee maal per jaar wordt een concert gegeven, deelname op projectbasis is ook mogelijk. www.puisquetoutpasse.nl

Delen via:


zaterdag 8 september 2018

12:30 - 12:50 uurPhilharmonie (Van Warmerdam Zaal) Lange Begijnestraat 11 Toevoegen
15:20 - 15:40 uurGebouw Zang en Vriendschap Jansstraat 74zw Toevoegen
 • Dirigent

  René Nieuwint
 • Plaats

  Haarlem
 • Meer informatie

  www.puisquetoutpasse.nl
 • Contactadres

  info [at] puisquetoutpasse.nl
 • Sociale media