Stardust

Stardust


vocal grouplichte muziekclose harmonydertiger jaren swingjazzlatin

Stardust brengt 'roaring twenties' terug naar nu.

"Stardust kun je geen koor noemen," zegt Ansje van den Engh, lid van Stardust. "Dan denk ik aan een groep stilstaande zangers met muziek voor hun neus. Dat is bij ons nooit zo geweest. Glamour, stijl en elegantie zijn altijd onderdelen geweest van onze presentaties, passend bij de Amerikaanse muziek uit de jaren twintig en dertig uit de vorige eeuw. Zingen, dansen, aankleding, voor het publiek is het luisteren én kijken. Dirigent Chiel van Tok is een liefhebber van ons specifieke repertoire, waar hij een verjongende kijk op heeft. Hij blaast Stardust nieuw leven in met zijn energieke en moderne stijl."

Het repertoire van Stardust blijft jazz, ballads uit het Great American Songbook, chansons en luisterliedjes. Stardust neemt een voorbeeld aan retro events op Governance Island, vlak voor de kust van Manhattan. Deze grootschalige tuinfeesten worden geheel in de sfeer van weleer georganiseerd. Meer dan ooit besteden we aandacht aan de presentatie van de muziek, onder o.l.v. Kevin van der Meer.

Tijdens Korenlint presenteren we ook het 'Stardust Orchestra': we zijn heel trots dat de talenten William Barrett (contrabas), Stefan Bos (piano) en Tim Hennekes (drums) zich onlangs bij ons hebben aangesloten.

Delen via:


zaterdag 9 september 2017

12:30 - 12:50 uurGroenmarktkerk Nieuwe Groenmarkt 14 Toevoegen
15:00 - 15:20 uurSociëteit Vereeniging Zijlweg 1 Toevoegen
 • Dirigent

  Chiel van Tok
 • Plaats

  Haarlem
 • Meer informatie

  www.vantokmusic.nl
 • Contactadres

  chiel.van.tok [at] me.com
 • Sociale media