Take it Easy (Haarlem)

Take it Easy (Haarlem)

vocal groupdivershedendaagse hitslichte muziek

My Immortal, Seaside Rendezvous, Adios nonino, De bokken en de schapen, Jaloezie, Fix you… Nee, dit zijn geen nummers uit de top2000, dit is het gevarieerde repertoire van Vocalgroup Take it Easy.
Een groep van tien mensen met verschillende achtergronden en in diverse leeftijden, dat brengt veel verschillende muziekinvloeden met zich mee. Wij zingen nummers van de jaren 60 tot nu en uit bijna ieder genre. En dat is nu juist de kracht van Take it Easy! In deze groep is ruimte voor ieders voorkeur en smaak. Dat maakt dat het repertoire in geen enkel hokje is te duwen.
Maar werkt dat dan, zult u denken, al die verschillende stijlen bij elkaar? Juist die diversiteit maakt dat onze concerten verrassend zijn. Het geeft de groep een echt eigen karakter en maakt dat we een breed publiek aanspreken!
Take it Easy staat al zolang ze bestaat onder de vakkundige leiding van Carole Kroese. Zij leidt met enthousiasme, energie en grote dosis humor. Haar geweldige muzikaliteit en professionaliteit zorgen ervoor dat Take it Easy zich blijft ontwikkelen en nog steeds vooruit komt!