Het Voice Company Koor

Het Voice Company Koor

projectkoordiversklassieklichte muziek

Het Voice Company Koor is een laagdrempelig koor dat werkt met projecten en workshops. De projecten duren meestal niet langer dan tien weken en worden afgesloten met één of meerdere uitvoeringen.
De workshops duren normaal een avond en soms twee avonden. Als een onderwerp je aanspreekt kun je daarop intekenen. Je bent nooit verplicht aan andere projecten mee te doen. Zo "winkel" je gezellig door onze denkbeeldige "shop" vol met "zangartikelen" die allemaal iets met de stem te maken hebben. Plezier en vrijheid staan voorop.
De belangrijkste kenmerken hierbij zijn:*mogelijkheden voor iedereen *geen ongewenste stemtesten*geen lidmaatschap, veel vrijheid *maximaal resultaat in korte tijd*plezier, energie en motivatie ervaren *bijzondere optredens en reizen*geen ervaring vereist *ook ideaal voor beginners* online meedoen eveneens mogelijk
Het koor heeft op heel veel plaatsen in binnen- en buitenland opgetreden. O.a. in het Concertgebouw en de Beurs van Berlage in Amsterdam, op het Circuitpark in Zandvoort, en ook in Brussel, Berlijn en New York (Carnegie Hall en Lincoln Center).