Vier Bier en Een Cola Light

Vier Bier en Een Cola Light


vocal groupa capellaclose harmonypop

Het wordt ons soms gevraagd: "Zeg, dat Vier Bier en een Cola Light, wat moet ik me daar bij voorstellen?" Nou, wat dacht je van vier mannen die elk jaar knapper worden, nóg beter zingen en nog leuker zijn...
Tja, het zou hartstikke leuk zijn als dat ook écht zo was. Maar ja, de werkelijkheid is net iets genuanceerder. Neem het zingen. Natuurlijk doen we ons stinkende best om zo goed mogelijk te klinken. Maar als goed willende amateurs, met baan, huishouden en sociale verplichtingen, zullen we nooit de King's Singers evenaren. Wie zo'n optreden wil zien en horen, moet Vier Bier en een Cola Light links laten liggen.
Wat je bij ons dan wel krijgt? Minimaal een uptempo nummer om lekker mee te doen. Tenminste een mooi gezongen nummer ("Oh, wat kleuren jullie stemmen prachtig"). Uiteraard ook een song met een knipoog. En natuurlijk een fonkelnieuwe medley, hét handelsmerk van 4BeeCL. Dus, mocht je 20 kostbare minuten van je tijd zo willen besteden dat je achteraf denkt: zo hé, dat ga ik niet snel vergeten, aarzel dan niet en kom zaterdagmiddag 14 september naar ons kijken en luisteren.
Tot dan!

Delen via:


zaterdag 12 september 2020

15:00 - 15:20 uurGroenmarktkerk Nieuwe Groenmarkt 14 Toevoegen
16:00 - 16:20 uurWaalse Kerk Begijnhof 30 Toevoegen
  • Dirigent

    Jasper Swank
  • Plaats

    Haarlem
  • Contactadres

    rene.rodenburg [at] planet.nl
  • Sociale media