Vocal Group ZiZo

Vocal Group ZiZo


vocal groupa capelladiverskleinkunstpop

De naam ZiZo staat voor Zingen & Zo. We komen uit de regio tussen Arnhem en Nijmegen en repeteren serieus en met ambitie elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Hierbij wordt gewerkt aan een mooie samenklank. Het repertoire bestaat uit popmuziek en alles daaromheen, zowel bekende als minder bekende nummers. Of het nu gaat om een serieuze ballad, cabaret, een lekker uptempo nummer of een jazzy sound; we brengen het op onze eigen manier, met zo nu en dan een twist en een dosis humor. Gewoon net even anders!

Zoals de naam al doet vermoeden is naast het zingen het "& Zo”-gedeelte een belangrijk onderdeel. We zijn een hechte club met veel gezelligheid. Vocal Group ZiZo staat dus voor meer dan zingen alleen!

ZiZo bestaat uit een aantal ambitieuze amateurs. Door veel aandacht te besteden aan stemvorming en samenklank willen we met ZiZo het beste uit onszelf halen en meer zijn dan een gemiddeld amateurgezelschap. Naast mooi willen zingen, werken we aan uitstraling en tekstinterpretatie. We zetten de nummers op geheel eigen wijze neer.

Delen via:


Vocal Group ZiZo is geen deelnemer van Korenlint 2019

 • Dirigent

  Elke Rouwmaat
 • Plaats

  Huissen
 • Meer informatie

  www.vgzizo.nl
 • Contactadres

  info [at] vgzizo.nl
 • Sociale media