Vrouwenkoor De Heksenketel

Vrouwenkoor De Heksenketel

vrouwenkoorevergreensNederlandstaligpop

De Heksenketel is een leuke groep vrouwen met een passie voor zingen. Het koor is opgericht in januari 2000 op initiatief van een aantal vrouwen bij het COC. In 2013 hebben we de naam veranderd in Vrouwenkoor De Heksenketel en staat het lidmaatschap open voor alle vrouwen die graag bij ons willen komen zingen. We treden regelmatig op in Den Haag en omgeving.

Naast vriendschap delen wij ook een serieuze toewijding aan onze zang en muziek. Als koor streven wij altijd naar vernieuwing en verbetering van ons repertoire. Zowel onze koorleden als onze dirigent en pianiste geven met veel passie en inzet vorm aan dat streven.

De Heksenketel zingt hedendaags repertoire: popmuziek vanaf de jaren zeventig tot nu. In de afgelopen jaren hebben wij het repertoire steeds verder uitgebreid. Momenteel kunnen we voor optredens putten uit zo'n 50 nummers.

In 2015 vierden wij ons 15-jarig jubileum in samenwerking met de Haagse homomannenkoren Vox Rosa en Mannenkoorts (die ook een jubileum vierden) met twee spetterende shows in Theater aan het Spui in Den Haag. Tweemaal een uitverkochte zaal en een enthousiast, soms tot tranen geroerd, publiek hebben ons jubileum tot een onvergetelijke happening gemaakt.