Workshop: Test uw stem

Inhoud

"Vroeger moest ik altijd m'n mond houden als er gezongen werd".
"Ik zing alleen in de badkamer".
Terecht of onterecht...?
Vind het uit bij Elise Blesgraaf en Paula de Wit in de Librije Zaal van het Stadhuis. Ook dit jaar kunt u weer met al uw vragen ben hen terecht. Deelname is geheel gratis, dus loop gewoon eens binnen!

De ervaring leert dat er mensen bij zijn, die op zoek zijn naar een koor. Deze aspirant-koorzangers krijgen, desgewenst, een passend kooradvies.
Voor koren is dit dé gelegenheid om misschien de tenor te interesseren waar al maanden naar gezocht wordt. En dit geldt natuurlijk voor iedere andere stemsoort. Dus áls u op zoek bent naar nieuwe zangers, laat het ons zeker weten. Dat kunt u doen via post [at] federatiehaarlemsekkoren.nl.

Over Elise Blesgraaf en Paula de Wit

Elise Blesgraaf is logopedist en heeft zich vooral in het behandelen van de spreek- en zangstem gespecialiseerd. Ze coacht vocale ensembles en werkt met leerlingen van de St. Bavo-Koorschool in Haarlem. Ook geeft zij workshops aan toneelgezelschappen en heeft jarenlange ervaring in het werken met professionele zangers, acteurs en sprekers.


Paula de Wit is medeoprichter van vocaal ensemble Quink, was 20 jaar hoofdvakdocent klassiek zang aan het Conservatorium van Amsterdam en zong met orkesten in binnen- en buitenland. In haar carrière won zij de Toonkunst Jubileumprijs en de juryprijs van het vocalistenconcours van Clermont Ferrand. Op dit moment heeft ze een (internationale) leerlingenpraktijk.

zaterdag 9 september 2017

13:00 - 16:00 uurStadhuis (Librije-zaal) Grote Markt

zondag 10 september 2017

13:00 - 16:00 uurStadhuis (Librije-zaal) Grote Markt

Deelname

Individueel