Workshop: Test uw stem

Inhoud

"Vroeger moest ik altijd m'n mond houden als er gezongen werd".
"Ik zing alleen in de badkamer".
Terecht of onterecht...?
Vind het uit bij Elise Blesgraaf en Paula de Wit in de Librije Zaal van het Stadhuis. Ook dit jaar kunt u weer met al uw vragen ben hen terecht. Deelname is geheel gratis, dus loop gewoon eens binnen!

De ervaring leert dat er mensen bij zijn, die op zoek zijn naar een koor. Deze aspirant-koorzangers krijgen, desgewenst, een passend kooradvies.
Voor koren is dit dé gelegenheid om misschien de tenor te interesseren waar al maanden naar gezocht wordt. En dit geldt natuurlijk voor iedere andere stemsoort. Dus áls u op zoek bent naar nieuwe zangers, laat het ons zeker weten. Dat kunt u doen via post [at] federatiehaarlemsekkoren.nl.

Over Elise Blesgraaf en Paula de Wit

Elise Blesgraaf

Elise Blesgraaf is een spreek-zangstemcoach en heeft een grote affiniteit met de zangstem. Verscheidene zangdocenten (van onder meer de conservatoria van Amsterdam en Den Haag) verwijzen studenten naar haar door. Ze coacht vocale ensembles en werkt met leerlingen van de St. Bavo Koorschool in Haarlem. Ook geeft ze workshops aan toneelgezelschappen en heeft jarenlange ervaring in het werken met professionele zangers, acteurs en sprekers. Zelf studeerde zij zang aan het conservatorium van Alkmaar.
Zij zingt sopraan bij het Nederlands Concertkoor en wordt regelmatig gevraagd als soliste bij vocale ensembles en/of kooruitvoeringen in de regio. Met pianist/zanger/entertainer Philip Paar vormt ze een komisch duo waarmee ze regelmatig optreedt.

Paula de Wit

Paula de Wit is medeoprichter van vocaal ensemble Quink, was 20 jaar hoofdvakdocent klassiek zang aan het Conservatorium van Amsterdam en zong met orkesten in binnen- en buitenland. In haar carrière won zij de Toonkunst Jubileumprijs en de juryprijs van het vocalistenconcours van Clermont Ferrand. Op dit moment heeft ze een (internationale) leerlingenpraktijk.

zaterdag 14 september 2019

13:00 - 16:00 uur
Stadhuis (Librije-zaal) Grote Markt

zondag 15 september 2019

13:00 - 16:00 uur
Stadhuis (Librije-zaal) Grote Markt