soulkoor D-F!NE

soulkoor D-F!NE

vrouwenkoora capellapopsoul

D-F!NE is een enthousiast koor uit Uithoorn van 25 a 30 vrouwen met een swingend repertoire van (mn) soul en Motown liedjes. Het koor wordt geleid door onze dirigente Annemieke Van Beek, nadat zij al meerdere koren heeft gedirigeerd, is de keuze op D-fine gevallen.

In de loop van de jaren heeft D-F!NE een aantal keren in Paradiso opgetreden tijdens de Korendagen, zijn er diverse (eigen) concerten gegeven en hebben de dames gezongen op (o.a.) straattheaterfestivals, kerstmarkten, (bedrijfs)feesten, bruiloften en Buurten bij de Buren. In 2013 werd D-F!NE tweede op het BALK Festival West in Amsterdam. Er wordt niet altijd met het hele koor opgetreden, kleinere groepjes behoren ook tot de mogelijkheden.

D-F!NE zingt hoofdzakelijk Soul- en Motownmuziek, met af en toe een zijstapje naar pop of gospel. In 2012 heeft D-F!NE een CD opgenomen ter ere van het 10-jarig bestaan.
Naast het zingen besteedt D-F!NE ook aandacht aan choreo en aankleding.

Voor meer informatie: bezoek onze website www.soulkoor.nl, of stuur een e-mailtje aan info@soulkoor.nl of volg D-F!NE op Facebook en Twitter. Nieuwe leden zijn nog welkom.

zaterdag 9 september 2023

15:00 - 15:20 uurPHIL Haarlem (Foyer) Lange Begijnestraat 11
16:10 - 16:30 uurRemonstrantse Kerk Wilhelminastraat 22
 • Dirigent

  Annemieke Van Beek
 • Plaats

  Uithoorn
 • Meer informatie

  www.soulkoor.nl
 • Contactadres

  bestuurdfine [at] soulkoor.nl
 • Sociale media