soulkoor D-F!NE

soulkoor D-F!NE

vrouwenkoora capellapopsoul

D-F!NE is een enthousiast koor uit Uithoorn van 30-34 vrouwen met een swingend repertoire van Soul en Motown liedjes. Het koor wordt geleid door onze dirigente Annemieke Van Beek, nadat zij al meerdere koren heeft gedirigeerd, is de keuze op D-F!NE gevallen.

In de loop van de jaren heeft D-F!NE een aantal keren in Paradiso opgetreden tijdens de Korendagen, zijn er diverse (eigen) concerten gegeven en hebben we gezongen op straattheaterfestivals, kerstmarkten, (bedrijfs)feesten en bruiloften. We hebben een mooi optreden verzorgd op de Floriade in Almere in 2022 en een swingende bijdrage geleverd aan een Gospel happening in Het Catharijneconvent in Utrecht in 2023. Er wordt niet altijd met het hele koor opgetreden, kleinere groepjes behoren ook tot de mogelijkheden.

D-F!NE zingt hoofdzakelijk Soul- en Motownmuziek, met af en toe een zijstapje naar pop of gospel. In 2012 heeft D-F!NE een CD opgenomen ter ere van het 10-jarig bestaan.
Naast het zingen besteedt D-F!NE ook aandacht aan choreo en aankleding.

Voor meer informatie: bezoek onze website www.soulkoor.nl, of stuur een e-mailtje aan info@soulkoor.nl of volg D-F!NE op Facebook en Twitter.

zaterdag 9 september 2023

15:00 - 15:20 uurPHIL Haarlem (Foyer) Lange Begijnestraat 11
16:10 - 16:30 uurRemonstrantse Kerk Wilhelminastraat 22
 • Dirigent

  Annemieke Van Beek
 • Plaats

  Uithoorn
 • Meer informatie

  www.soulkoor.nl
 • Contactadres

  bestuurdfine [at] soulkoor.nl
 • Sociale media