Vocaal Ensemble La Grenouille

Vocaal Ensemble La Grenouille


kamerkoora cappellaklassiekoude muziek

La Grenouille geeft tijdens het Korenlint een voorproefje van het aanstaande concert over de oerelementen WATER en VUUR. Een live-trailer….
In de muziek zijn vrijwel altijd Water en Vuur aanwezig: Water staat voor aantrekking, vuur staat voor warmte. En waar deze elementen ontbreken is er afstoting en kou. Daarmee zijn het de elementen die kleur geven aan ons leven: liefde, wanhoop, vriendschap, boosheid, hoop, haat, geluk, verdriet, blijdschap, samen, alleen, schoonheid, lelijkheid, lust en last.
Het concert vindt plaats op zondag 16 oktober.

Vocaal Ensemble La Grenouille is een jong maar snelgroeiend kamerkoor dat elke woensdagavond repeteert in het zalencentrum achter de Mariakerk in Haarlem-Noord. Het doel van La Grenouille is de hoogst haalbare kwaliteit te bereiken als voor een amateurgezelschap maar mogelijk is. Zingen met ambitie dus! Van de zangers wordt verwacht zelf de muziek in te studeren. Zo is er tijdens de repetitie voldoende tijd om met de koorklank bezig te zijn en tot een prachtig concert te komen.
Informatie over het concert en over hoe (project)lid te worden van La Grenouille vindt u bij de optredens tijdens het korenlint en op de website van het koor.

Delen via:


zondag 9 september 2018

13:00 - 13:20 uurGebouw Zang en Vriendschap Jansstraat 74zw Toevoegen
15:30 - 15:50 uurNieuwe Kerk Nieuwe Kerksplein 36 Toevoegen
 • Dirigent

  Chris Frölich
 • Plaats

  Haarlem
 • Meer informatie

  www.lagrenouille.nl
 • Contactadres

  info [at] lagrenouille.nl
 • Sociale media