Vocaal Ensemble La Grenouille

Vocaal Ensemble La Grenouille


kamerkoora cappellaklassiekoude muziek

In het kader van het Andriessen en de Klerkjubileumjaar zingen we van beide heren een prachtig werk: Als het licht wordt van Hendrik Andriessen en Streets van Albert de Klerk. We vullen het programma aan met een lied van een andere Haarlemmer: Cornelis Padbrue, hij liep in de 16e eeuw over de Grote Markt en door het Begijnhofkwartier. Liederen van Josquin des Prez en Edward Grieg maken het concertje compleet
Vocaal Ensemble La Grenouille is een jong maar snelgroeiend kamerkoor dat elke woensdagavond repeteert in het zalencentrum achter de Mariakerk in Haarlem-Noord. Het doel van La Grenouille is de hoogst haalbare kwaliteit te bereiken als voor een amateurgezelschap maar mogelijk is. Zingen met ambitie dus! Van de zangers wordt verwacht zelf de muziek in te studeren. Zo is er tijdens de repetitie voldoende tijd om met de koorklank bezig te zijn en tot een prachtig concert te komen.
Informatie over de concerten en over hoe (project)lid te worden van La Grenouille vindt u bij de korenlintoptredens en op de website van het koor.

Delen via:


zondag 10 september 2017

14:00 - 14:20 uurBakenesserkerk Vrouwestraat 12 Toevoegen
15:40 - 16:00 uurABC Architectuurcentrum Groot Heiligland 47 Toevoegen
 • Dirigent

  Chris Fr├Âlich
 • Plaats

  Haarlem
 • Meer informatie

  www.lagrenouille.nl
 • Contactadres

  info [at] lagrenouille.nl
 • Sociale media