Vocaal Ensemble La Grenouille

Vocaal Ensemble La Grenouille


kamerkoora cappellaklassiekoude muziek

La Grenouille geeft tijdens het Korenlint een voorproefje van het aanstaande concert op 15 december 2019 en een terugblik op het concert van 19 mei jl. met muziek van Mozart, Billings en Vedel, tijdgenoten uit Oostenrijk, Noord-Amerika en Oekraïne. Nog eenmaal laten we de overeenkomsten en verschillen tussen de drie componisten klinken.
Billings is de grondlegger van de Amerikaanse koormuziek. De stijl van Vedel is Oost-Europees.

La Grenouille kijkt uit naar het 10-jarige jubileum in 2020 met een bijzonder repertoire van ‘oude muziek’. Er is nog plaats voor een tenor en een bariton/bas (laag timbre).

Vocaal Ensemble La Grenouille is een jong maar snelgroeiend kamerkoor dat elke woensdagavond repeteert in het zalencentrum achter de Mariakerk in Haarlem-Noord. Het doel van La Grenouille is de hoogst haalbare kwaliteit te bereiken als voor een amateurgezelschap mogelijk is. Zingen met ambitie dus! Van de zangers wordt verwacht zelf de muziek in te studeren. Zo is er tijdens de repetitie voldoende tijd om met de koorklank bezig te zijn en tot een prachtig concert te komen.
Informatie over het concert en over hoe (project)lid te worden van La Grenouille vindt u bij de optredens tijdens het korenlint en op de website van het koor.

Delen via:


zondag 9 september 2018

13:00 - 13:20 uurGebouw Zang en Vriendschap Jansstraat 74zw Toevoegen
15:30 - 15:50 uurNieuwe Kerk Nieuwe Kerksplein 36 Toevoegen
 • Dirigent

  Chris Frölich
 • Plaats

  Haarlem
 • Meer informatie

  www.lagrenouille.nl
 • Contactadres

  info [at] lagrenouille.nl
 • Sociale media