Terugblik op Korenlint 2011

De Federatie Haarlemse Koren organiseert ook dit jaar weer haar Korenlint tijdens de Open Monumentendagen. Dit jaar treden maar liefst 97 koren op in de Haarlemse binnenstad op zaterdag 10 en zondag 11 september. Haarlem zal weer bruisen van kooractiviteiten in de vele monumenten die Haarlem rijk is. Dit jaar zullen ook twee koren meedoen die hebben deelgenomen aan het tv-spektakel Korenslag, namelijk het Snowekoor en het koor Voicemail.

Ook dit jaar weer kunt u uw eigen korenlint samenstellen: klik op de optredens in het programma en voeg ze aan uw lijstje toe. Dit lijstje kunt u afdrukken, of doormailen naar een vriend of vriendin. Samen naar het Korenlint is wel zo gezellig!

Evenals vorig jaar vinden er diverse workshops plaats: met Harjo Pasveer kunt u werken aan stijlgerichte zangtechniek. Marjolein Macrander geeft workshops Koorregie waarvoor u uw koor kunt aanmelden. Bij Elise Blesgraaf kunt u gratis een stemtest doen. Lees over deze extra activiteiten meer op de pagina workshops.

Het Korenlint is ook voor potentiƫle koorzangers een manier om kennis te maken met de diverse soorten en genres. Menig zanger sluit zich na het Korenlint bij een koor aan. Er is dit jaar met zoveel koren, ensembles, kwintetten, kwartetten en trio's keus te over! Tot ziens op het Korenlint 2011!

Bekijk de foto’s

Affiche Korenlint 2011

Affiche Korenlint 2011